FRIETHOUSE NIEUWPOORT

FRIETHOUSE NIEUWPOORT Frituur Puntzakje

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 943 beoordelingen
29 jun 2021 om 22:44 Large choix. Très bonne friterie. À recommander.
28 jun 2021 om 22:04 Een halfuur langer dan normaal moeten wachten (door onvoorziene omstandigheden) :( Eten was wel lekker
27 jun 2021 om 23:53 Lekker, maar reken bij drukke periodes 30’ extra bij afhaling.
27 jun 2021 om 22:22 + Geleverd na 10 à 15 min in Westende + Steeds warm en knapperig na levering + Vriendelijke service + Goed eten :-)
27 jun 2021 om 7:03 Zeer lekkere frietjes. Op tijd geleverd. Vriendelijke bezorger.
23 jun 2021 om 17:00 In mij ogen nog steeds een der besten. Soms wel wat wacht e maar met de drukte is da normaal. Dat vergt begrip en die heb ik zeker, niet zoals vele anderen. Als 't lekker is dan heb ik er wel wat wachten voor over
22 jun 2021 om 22:04 Meer dan 2u moeten wachten. Ik bel hen: "Komt binnen kwartiertje". Uiteindelijk na het telefoontje nog 45 minuten gewacht. Jammer. Eten redelijk oké maar bestellen doen we hier nooit meer.
22 jun 2021 om 22:03 Geen positieve beoordeling, deel van bestelling ontbrak en toen we belden kregen we geen gehoor en moesten we ontbrekende deel opnieuw bestellen,betalen en terug een uur wachten wat zeker niet oke was en waardoor er 1 persoon geen eten had en eten koud
21 jun 2021 om 21:50 Later geleverd dan afgesproken. Maar het eten was zeer lekker